Støtte El Hormiguero Bitcoin?

El Hormiguero er et populært spansk TV-program med et live publikum. Showet har fokus på komedie, gjestintervjuer og vitenskap.

Bitcoin har gjort noen bølger nylig med sin gode avkastning og fremragende likviditet. Mange kjendiser har sett på muligheten for å investere i Bitcoin, noe som har fått et stort antall rykter å spre seg. Et slikt rykte er at El Hormiguero har investert og godkjent Bitcoin som en lønnsom investering.

Men støttet dette populære spanske TV-showet virkelig Bitcoin? Showet har fokus på vitenskap, komedie og gjestintervjuer. Det høres ut som et falsk rykte, men la oss undersøke for å finne sannheten.

Hva er El Hormiguero?

El Hormiguero er et populært spansk TV-program med et live publikum. Showet har fokus på komedie, gjestintervjuer og vitenskap. Showet startet i 2006 og har vokst fra et ukentlig 120-minutters show helt til et daglig 40-minutters show. Showet er arrangert og produsert av manusforfatter Pablo Motos.

Showet ble lansert på den spanske Cuatro-kanalen fra lanseringen til juni 2011. Den flyttet deretter til den populære Antena 3-kanalen. Showet er vert for mange gjester for å bringe ny innsikt og intervjuer for å underholde seerne.

Gjester som har vært på showet inkluderer:

  • Luis Piedrahita
  • Raquel Martos
  • Marron
  • El Hombre de Negro

Showet var basert på et tidligere radioprogram som ble sendt på M80 Radio. Showet het No Noos Nadie. Programmet kjørte til 2007 da Pablo Motos flyttet til TV-showet.

Hvordan startet Bitcoin?

Bitcoin ble startet i 2008 da et domene ble registrert. Domenet Bitcoin.org ble registrert 18. august 2008 og regnes som starten på Bitcoin. Systemet ble angivelig designet av Santoshi Nakamoto. Han publiserte et papir i oktober 2008 med tittelen Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System.

Den første Bitcoin ble utvunnet 3. januar 2009 som startet Bitcoin Network. Siden har mange mennesker blitt involvert i systemet. Fra programmerere og IT-fagpersoner til finansentusiaster. Systemet er nå kjent over hele verden.

Svaret: Har El Hormiguero godkjent Bitcoin?

Vi søkte og fant mange intervjuer, inkludert live-intervjuer der programleder og produsenter advarer om falske Bitcoin-svindel som sirkulerer på sosiale medier.

El Hormiguero er et populært spansk TV-show som fokuserer på Science, Comedy og Guest Interviews. Showet har fått høye rangeringer og til og med noen priser. Showet er blitt offer for falske rykter som hevder at showet støttet Bitcoin. Disse ryktene er falske og usanne.