Dypkjøpstyrker skyver Bitcoin-prisen til en ny heltid på $ 36,574

Bitcoin-okser kjøpte dukkert og produserte nok fart til å sende BTC-prisen til en ny heltidshøyde over $ 36.500.

Bitcoins (BTC) parabolske rally intensiverte onsdag da prisen for første gang brøt over $ 36 000, og sendte et sterkt signal om at oksemarkedet fortsatt har ytterligere rom for å vokse.

Flaggskipet kryptovaluta nådde $ 36,574,47 på Bitstamp, og overgikk lett den forrige rekorden. Prisen har økt 8% på dagen og mer enn 25% den siste uken.

Ved pressetiden handlet Bitcoin til $ 36,367.

Med dagens verdi har Bitcoin Revolution markedsverdi vokst til $ 669,2 milliarder dollar, og utgjør omtrent 68,3% av det totale kryptovalutamarkedet.

Bitcoins siste breakout trosser advarsler om at markedet kan bli utsatt for overkjøpt motstand i nær fremtid. Et overopphetet futuresmarked og store likvidasjoner fra noen av Asias største innehavere ga muligheten for en kortsiktig tilbaketrekning.

Så langt ser Bitcoins digitale-gullfortelling ut til å ha knust alle former for en stor tilbaketrekning når institusjoner og detaljhandlere kjøper fallene. Som Cointelegraph nylig rapporterte, opplever Bitcoin en forsyningsmangel, da store kjøpere som Grayscale og PayPal fortsetter å skaffe opp alle de nylig utvinnede BTC.

Bitcoin fortsetter å utøve en sterk tyngdekraft på det bredere markedet, med store altcoins som også skriver ut nye lokale høyder. Ether (ETH) overgikk kort $ 1200 onsdag. Litecoin (LTC), XRP, Bitcoin Cash (BCH) og andre så også betydelige gevinster.

Bitcoin NVT-forhold antyder at BTC kan se et annet ‚eksplosivt trekk‘ som søkeinteresser øker

Den populære beregningen antyder at Bitcoin bull run begynner, ikke slutter, ifølge en rapport fra Stack Funds.

Bitcoin (BTC) kan ha nådd nye heltid på $ 37600, men en indikator antyder at enda en tyrkjøring kommer.

Utgitt i den siste ukentlige rapporten fra Stack Funds, forblir data fra Bitcoins nettverksverdi til transaksjon (NVT) fortsatt solid bullish.

Rapport: NVT foreslår at Bitcoin „ikke overvurderes“

Ifølge analytikere i Stack, til tross for at Bitcoin allerede har fått 30% i 2021, er gevinsten langt fra over. Langt fra å advare om at toppen er nært forestående eller allerede her, minner NVT om starten på et okseløp, ikke slutten.

„For tiden handler NVT på 70-håndtaket, og ligger omtrent midt i intervallet. Dette antyder at Bitcoin ikke er i det overvurderte territoriet til tross for den siste prisoppgangen de siste ukene,“ oppsummerer rapporten.

„Hvis noe, kan en potensiell økning i NVT-forholdet bety at Bitcoin er klar for enda et eksplosivt trekk oppover.“

Et medfølgende diagram fremhever en avvik i NVT kontra pris som tilsvarer de som gikk før gevinster i 2017 og 2019.

Stack bemerket videre den nysgjerrige kontrasten mellom raserende krypto- og ikke-imponerende aksjemarkeder, som til tross for langvarige på eller nær all-time-høyder ikke har klart å gi avgjørende trekk hittil i år.
Vanlige forbrukere våkner til Bitcoin

Når Bitcoin og altcoins vinner, svarer imidlertid offentlig bevissthet i naturalier. Et blikk på Google Trends-data viser at interessen for begrepet „Bitcoin“ over hele verden nå er på sitt høyeste siden februar 2018.

Bort fra detaljhandel bemerket statistikeren Willy Woo at enkeltpersoner med høy nettoverdi „sannsynlig“ gir næring til mye av etterspørselen takket være Bitcoin som fikk godkjenningsstemplet fra institusjoner.
Bitcoin-enheter med en balanse over 1000 BTC kontra BTC / USD. Kilde: Glassnode / Twitter

„Det er hvalsesongsesongen“, tvitret han torsdag.

„Selv om fortellingen er institusjonelle penger, har denne fasen, IMO, virkelig institusjoner gitt Bitcoin-validering, og nå har vi familiekontorer som betjener de velstående å ha behov for eksponering. Det er mange forespørsler om $ 1 million kjøp som skjer.“

En ytterligere tweet forklarte drivkraften bak de plutselige prisgevinstene, som tilsvarte en priskrig for den synkende BTC-forsyningen.