‚Bond King‘ som kalte Bitcoin en løgn sier nå at BTC er en sikring mot inflasjon

Jeffrey Gundlach hevder at Bitcoin og gull kan tjene til å beskytte investorer mot en svekkende dollar på lang sikt.

Bitcoin (BTC) er en anbefalt sikring mot fiat-valutainflasjon sammen med gull, sier en av sine kjente kritikere nå.

I et opptreden på Rosenberg Researchs webcast-serie 2. november ga Jeffrey Gundlach, administrerende direktør i investeringsforvaltningsselskapet DoubleLine, sjelden ros for Bitcoin.

Gundlach tipser Bitcoin og gull for fiat-beskyttelse

Gundlach, uformelt kjent som „Bond King“, er ikke fremmed for å diskutere Profit Revolution men hadde tidligere gjort det klart at han ikke ville investere.

I et intervju med Business Insider i forrige måned kalte milliardæren Bitcoin en „løgn“, basert på tidligere påstander om at han ikke trodde det var „uhackelig“.

“Jeg tror ikke på bitcoin. Jeg tror det er løgn. Jeg tror det er veldig sporet, sporbart. Jeg tror ikke det er anonymt, sa han til publikasjonen.

Ikke desto mindre insisterte Gundlach på at han “ikke i det hele tatt var en Bitcoin-hater” – en kommentar som han så ut til å styrke denne uken.

Når han sa lytterne at de skulle eie noe for å sikre seg mot inflasjon, nevnte han gull og Bitcoin som gode muligheter.

Dette perspektivet markerer det nærmeste Gundlach har kommet til å reversere sin hands-off-holdning og taler for at investorer faktisk kjøper Bitcoin.

Gull vil i mellomtiden øke markant over tid, fortsatte han, i tråd med andre tilhengere av det edle metallet som for øyeblikket forutsier store gevinster etter USAS. presidentvalg.

Oppfatninger kontra avkastning

Data viser omfanget av Bitcoins avkastning i forhold til gull og andre makroaktiva. Sammenlignet med on-chain analytics resource Skew, var tall fra år til dato 88% per 3. november, med gull på 24% og S&P 500 litt over 2%.

På bakgrunn av intensiverende låsning av koronavirus og tilhørende redusert økonomisk aktivitet, tippes Bitcoin for å fortsette sine raske gevinster på kort til midt sikt.

Som Cointelegraph rapporterte, forventer noen at nye heltidspunkter vil vises i løpet av de neste tre månedene, mens statistikeren Willy Woo har hevdet at kryptovalutaen allerede avviker fra banen til andre makroaktiva, inkludert gull.