Bitcoin falder som minearbejdere sælger, institutioner Watch Yellen

Nogle institutioner har sat deres køb på pause, i det mindste i øjeblikket.

Bitcoins pris faldt så meget som 10% i de tidlige åbningstider på tirsdag, da bitcoin-minearbejdere begyndte at sælge en stor mængde af kryptokurrency for første gang siden oktober. Der er ikke nok efterspørgsel til at absorbere de ekstra mønter på markedet, fordi institutioner ønsker en idé om, hvordan den nye Biden Administration vil se bitcoin og andre kryptokurver.

På pressetiden handlede bitcoin til $ 32.254,59, en nedgang på 3,04% de sidste 24 timer, ifølge CoinDesk’s BPI . Prisen gik så lavt som næsten $ 30.000, efter at markeder åbnede i USA tirsdag.

Minearbejdere sælger

Bitcoin minearbejders positionsindeks, et forhold mellem antallet af bitcoin, der efterlader alle minearbejdernes tegnebøger og antallet af et års glidende gennemsnit, nåede et højdepunkt på otte år i sidste uge og er stadig over 2,0 ifølge data fra on-chain analytics firma CryptoQuant. Enhver værdi over 2,0 indikerer, at de fleste minearbejdere sælger.

Minearbejdere ser ud til at have solgt for at dække nogle af deres driftsomkostninger.

”For første gang på et stykke tid ser det ud til, at minearbejdere solgte nogle ret betydelige beholdninger for at skaffe kontanter, som vi forventede på et rally efter oktober,” sagde Neil Van Huis, direktør for salg og institutionel handel i Blockfills, til Bitcoin Evolution. ”Med behov for at allokere kapital til flere (og nyere) minerigge var det at tage bitcoin ud af deres balance for kontanter til tre eller fire gange højere priser 30-60 dage efter, at den våde sæson sluttede i Kina, det bedste scenario [minearbejdere ] kunne have bedt om. ”

Ikke nok købere

Mens minearbejdere fortsætter med at sælge bitcoin, ser det ud til, at der ikke er nok købere, især fra de institutionelle investorer, til at imødekomme salgssiden.

“ Coinbase-præmien „, kløften mellem Coinbases BTC / USD-par og Binances BTC / USDT- par, der involverer tether-stablecoin, har ikke vist stærke eller konsistente tal over $ 50, efter at det blev negativ i sidste uge, ifølge data fra CryptoQuant.

Når denne måling går over $ 50, indikerer det normalt stærkere spotkøbstryk fra Coinbase, fortalte CryptoQuant-administrerende direktør Ki Young Ju CoinDesk. Og når der ikke er USD spottilstrømning, går præmien ned.